Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

Πρακτικά Παρασκευής 29 Μαΐου 2009

Aγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι,
όπως οι περισσότεροι ήδη θα ξέρετε, στην πρόσφατη συνάντησή μας (29/5) υπογράψαμε το Καταστατικό και το Πρακτικό ίδρυσης του σωματείου και εκλέξαμε ομόφωνα τη Διοικούσα Επιτροπή που θα αναλάβει τις γραφειοκρατικές διαδικασίες για να πάρει υπόσταση το σωματείο, όταν με το καλό εγκριθεί από το Πρωτοδικείο, και θα φροντίσει για τη διεξαγωγή των πρώτων εκλογών.


Η Διοικούσα Επιτροπή αποτελείται από τους ακόλουθους:
Δημήτρη Αλεξάκη
Γιάννη Καλιφατίδη
Ιωάννα Μεϊτάνη
Φίλια Μπουγιούκου
Νατάσα Παπαδοπούλου
Αλεξάνδρα Παύλου
Τούλα Σιέτη

Παρόντες στη συνάντηση ήταν 54 συνάδελφοι, οι οποίοι υπέγραψαν το καταστατικό και συγχρόνως συνεισέφεραν στο κοινό ταμείο από τριάντα ευρώ ο καθένας για τα δικαστικά έξοδα και την αμοιβή του δικηγόρου. Στην οικονομική συνεισφορά συμμετείχε και ο συνάδελφος Στρατής Μπουρνάζος, ο οποίος όμως, ως μέλος της ΕΣΗΕΑ, δεν είχε το δικαίωμα να υπογράψει το καταστατικό. Τον ευχαριστούμε θερμά.

Από το ποσό που συγκεντρώθηκε (1650 ευρώ), δώσαμε στον δικηγόρο μας Σπύρο Κόκκοτα ως προκαταβολή 800 ευρώ. Τα υπόλοιπα 850 θα κατατεθούν από τη Διοικούσα Επιτροπή στην Τράπεζα για τις μελλοντικές μας ανάγκες.

Επειδή, λόγω των ευρωεκλογών, το καταστατικό δεν είναι δυνατόν να κατατεθεί στο Πρωτοδικείο νωρίτερα από την Τετάρτη 10 Ιουνίου, όσοι συνάδελφοι θα ήθελαν να συμπεριληφθούν στα ιδρυτικά μέλη, μπορούν να το υπογράψουν την Τετάρτη 3 Ιουνίου, από τις 10.00 ως τις 11.30 το πρωί στο καφέ Κόκκοι (Διδότου και Ασκληπιού γωνία) ή την Πέμπτη 4 Ιουνίου, από τις 19.00 ως τις 21.00 στα γραφεία του Συλλόγου Υπαλλήλων Βιβλίου-Χάρτου (Λόντου 6, Εξάρχεια). Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να έχουν μαζί τους από 30 ευρώ.

Η Διοικούσα Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια: