Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Διήμερο κινητοποιήσεων: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την ελληνική Eurovision (18/2) & Πανεργατικό συλλαλητήριο (20/2)

Ο Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών καλεί τα μέλη του και όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την παρουσία τους δύο κεντρικές εργατικές κινητοποιήσεις, το διήμερο 18 και 20 Φλεβάρη:
  • Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση του «ελληνικού τελικού» της Eurovision, από τους απολυμένους των καταστημάτων Metropolis


Ο αγώνας των πρώην εργαζομένων στα καταστήματα Metropolis συνεχίζεται με αμείωτη ένταση πάνω από έναν χρόνο τώρα (δείτε εδώ ψήφισμα συμπαράστασης του ΣΜΕΔ από τον Απρίλιο του 2012), και κορυφώνεται με μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη διοργάνωση της ελληνικής Eurovision, την οποία ανέλαβε φέτος, με απευθείας ανάθεση από την ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης και του τηλεοπτικού καναλιού MAD, εκτός των καταστημάτων Metropolis, Α. Κουρής.

Κάλεσμα για τη συγκέντρωση: 
Δευτέρα 18 Φλεβάρη, 7:30 μ.μ., έξω από το Gazi Music Hall (Πειραιώς & Ιερά Οδός)
Να είμαστε όλοι εκεί

* Λόγω της συμμετοχής του ΣΜΕΔ στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis, το ΔΣ του Συλλόγου δεν θα συνεδριάσει τη Δευτέρα 18/2.
  • 24ωρη γενική απεργία, Τετάρτη 20 Φλεβάρη


Ενάντια στο αντεργατικό ολοκαύτωμα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, προτάσσουμε την ανάγκη για μαζικούς αγώνες διαρκείας, αντεπίθεσης και ανατροπής.

Προσυγκέντρωση του ΣΜΕΔ για το πανεργατικό απεργιακό συλλαλητήριο στην Αθήνα:
Τετάρτη 20/2, 11 π.μ.,
Πύλη Πολυτεχνείου (οδός Πατησίων),
μπροστά στο πανό του Συλλόγου.