Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Ημερολόγιο 2020

Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο του ΣΜΕΔ για το 2020

 




Για τρίτη χρονιά, ο ΣΜΕΔ παρουσιάζει σε ημερολόγιο-βιβλιαράκι ένα διήγημα συλλογικά μεταφρασμένο και επιμελημένο, κάτι που θα μείνει στη βιβλιοθήκη και μετά το τέλος της χρονιάς. Το 2018 ήταν το Ένα Όνειρο του Γουίλιαμ Μόρις, το 2019 ήταν Ο Παράδεισος των εργένηδων και τα Τάρταρα των παρθένων του Χέρμαν Μέλβιλ.* Φέτος, προτείνουμε ένα διήγημα της Ελίζαμπεθ Γκάσκελ και ευχόμαστε –όπως πάντα– μια καλή και αγωνιστική χρονιά!

Μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου, από αυτοοργανωμένους χώρους και γραφεία σωματείων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία στο κέντρο της Αθήνας (ΝαυτίλοςΕναλλακτικό ΒιβλιοπωλείοΕκδόσεις των Συναδέλφων, Αλφειός, Εκτός των Τειχών, Τέλειος Κύκλος), στην Καλλιθέα (Αργία, Δαβάκη 42), στη Θεσσαλονίκη (Ακυβέρνητες Πολιτείες, Κεντρί, Belleville sin patron), στην Πάτρα (Επί τα Πρόσω), στο Ηράκλειο (Da), στο Ναύπλιο (Αποσπερίτης).

* Απομένουν μερικά συλλεκτικά κομμάτια του Ημερολογίου 2018 (Γουίλιαμ Μόρις) καθώς και αντίτυπα του Ημερολογίου 2019 (Χέρμαν Μέλβιλ). Μπορείτε να τα βρείτε στα γραφεία του Συλλόγου.


Αν δεν βρίσκετε το Ημερολόγιο του ΣΜΕΔ στην περιοχή σας ή αν ενδιαφέρεστε να συμβάλετε στη διανομή του φιλοξενώντας το στον χώρο της συλλογικότητάς σας ή του σωματείου σας, επικοινωνήστε μαζί μας: τηλ. 6988 679769 | e-mail syl.smed@gmail.com