Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 18ης Οκτωβρίου

 

 
Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών θα γίνουν την Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020 (12:00 – 18:00) στα γραφεία του Συλλόγου (Μαυρικίου 8 και Μαυρομιχάλη, Νεάπολη Εξαρχείων).

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2020
* Υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή στις εκλογές, είναι απαραίτητο τα μέλη να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.
Βάσει καταστατικού, τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές και με επιστολική ψήφο. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε οδηγίες σχετικά με την επιστολική ψήφο. 
* Σημειωτέον ότι στις εκλογές θα συνυπολογιστούν οι ψήφοι που θα έχουν φτάσει στη θυρίδα έως την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, έτσι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τις ψήφους τους το συντομότερο δυνατόν, λαμβάνοντας υπόψη πιθανές καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ κ.λπ.
Οι υποψηφιότητες για τα παραπάνω όργανα διαμορφώθηκαν ως εξής:

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
1. Καπράνου Δανάη
2. Κοντοέ Δήμητρα
3. Κωφοτζούλη Έφη
4. Λαλιώτης Μιχάλης
5. Πάλλας Χρήστος
6. Πεδιώτης Γιάννης
7. Σοφιανού Κατερίνα
8. Σταθοπούλου Γιούλα
9. Τσούτσιας Μιχάλης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
1. Κασιούμη Ξανθούλα
2. Κούρκουλος Νίκος
3. Σαλτάρη Γιώτα


Το Διοικητικό Συμβούλιο
 

Εκλογές 2020: Οδηγίες για την επιστολική ψήφο

 

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020

Απολογισμός πεπραγμένων 2018-2020


Ενόψει της εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης δημοσιεύουμε εδώ τον απολογισμό πεπραγμένων για την προηγούμενη διετία. 

 

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020

Έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Κυριακή 20/9, 7 μ.μ.)

 


Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020, στις 7 μ.μ., συγκαλείται έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΜΕΔ στην οποία θα εκλεγεί και η Εφορευτική Επιτροπή που θα αναλάβει τη διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας (δείτε αναλυτικά εδώ). Αν στις 20 Σεπτεμβρίου δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του 1/2 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, η έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί (με μειωμένη απαρτία του 1/4 των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών) την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.

Υποψηφιότητα για την Εφορευτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί μέχρι και τις 20 Αυγούστου 2020. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων και η σύνταξη των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής θα γίνουν την ημέρα της έκτακτης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, στα γραφεία του Συλλόγου. Για την ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί μυστική ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης.
 
Σας ενημερώνουμε ότι υπάρχει δυνατότητα συμμετοχής στη συνέλευση με τηλεδιάσκεψη. Επικοινωνείτε μαζί μας νωρίτερα για τις λεπτομέρειες.

Άλλα θέματα της ημερήσιας διάταξης:
  • Απολογισμός πεπραγμένων του ΣΜΕΔ, 2018-2020
  • Συζήτηση σχεδιασμού-προγραμματισμού για το επόμενο διάστημα
  • Άλλα τρέχοντα θέματα