Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Ημερολόγιο 2021

 Κυκλοφόρησε το Ημερολόγιο του ΣΜΕΔ για το 2021

 


Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, ο ΣΜΕΔ παρουσιάζει σε ημερολόγιο-βιβλιαράκι ένα διήγημα συλλογικά μεταφρασμένο και επιμελημένο, κάτι που θα μείνει στη βιβλιοθήκη και μετά το τέλος της χρονιάς. Το 2018 ήταν το Ένα Όνειρο του Γουίλιαμ Μόρις, το 2019 ήταν Ο Παράδεισος των εργένηδων και τα Τάρταρα των παρθένων του Χέρμαν Μέλβιλ, το 2020 ήταν Η ιστορία της γριάς παραμάνας  της Ελίζαμπεθ Γκάσκελ.* Φέτος, προτείνουμε μια αστυνομική ιστορία της Κάθριν Λουίζας Πέρκις και ευχόμαστε –όπως πάντα– μια καλή και αγωνιστική χρονιά!

Λόγω των συνθηκών της πανδημίας, η διακίνηση θα γίνει είτε ταχυδρομικά (με χρέωση των εξόδων) είτε με προσωπική παράδοση στις περιοχές όπου υπάρχει δυνατότητα, ενδεικτικά: κέντρο, Εξάρχεια, Νεάπολη, Κυψέλη, Άνω Πατήσια, Περισσός, Λαμπρινή, Πευκάκια, Ν. Φιλαδέλφεια, Ν. Ιωνία, Ελληνορώσων-Ν. Ψυχικό, Ζωγράφου, Κουκάκι, Πετράλωνα, Ταύρος, Καλλιθέα, Μοσχάτο, Ν. Σμύρνη, Ηλιούπολη... Επίσης, μπορείτε να το προμηθευτείτε από τα γραφεία του Συλλόγου (εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες), από αυτοοργανωμένους χώρους και γραφεία σωματείων σε όλη την Ελλάδα και σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία: στο κέντρο της Αθήνας (ΝαυτίλοςΕναλλακτικό ΒιβλιοπωλείοΕκδόσεις των Συναδέλφων, Αλφειός, Τέλειος Κύκλος), στην Κυψέλη (Μετεωρίτης, Φ. Νέγρη 68, και Literature House, Δροσοπούλου 67), στην Καλλιθέα (Αργία, Δαβάκη 42), στα Γιάννενα (ΑΚΟΙΧΙ), στο Ναύπλιο (Αποσπερίτης). 

* Απομένουν μερικά αντίτυπα του Ημερολογίου 2019 (Χέρμαν Μέλβιλ) και του Ημερολογίου 2020 (Ελίζαμπεθ Γκάσκελ). Υπάρχουν επίσης διαθέσιμα αντίτυπα μιας παλιότερης έκδοσης του συλλόγου: Μεταξύ γραφής και ανάγνωσης: Κείμενα για την επιμέλεια. Μπορείτε να τα ζητήσετε (ό,τι προλάβετε) κατά τα παραπάνω. 

 

Για κάθε ζήτημα σχετικά με τη διακίνηση του Ημερολογίου του ΣΜΕΔ, επικοινωνήστε μαζί μας: τηλ. 6988 679769 | e-mail syl.smed@gmail.com