Πέμπτη 12 Απριλίου 2012

Έκτακτη Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση (Κυριακή 22/4, 12 μ.μ.)

Την Κυριακή 22 Απριλίου 2012, στις 12 μ.μ., συγκαλείται έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του ΣΜΕΔ, με θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Αν στις 22 Απριλίου δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία του ½ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών, η έκτακτη εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί (με μειωμένη απαρτία του ¼ των ταμειακώς τακτοποιημένων μελών) την Κυριακή 29 Απριλίου, στις 12 μ.μ.

Υποψηφιότητα για την Εφορευτική Επιτροπή μπορούν να υποβάλουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί πριν από τις 22 Μαρτίου 2012. Η υποβολή των υποψηφιοτήτων και η σύνταξη των ψηφοδελτίων για την εκλογή της Εφορευτικής Επιτροπής θα γίνουν την ημέρα και ώρα της έκτακτης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης, στα γραφεία του Συλλόγου. Για την ανάδειξη της Εφορευτικής Επιτροπής θα πραγματοποιηθεί μυστική ψηφοφορία κατά τη διάρκεια της έκτακτης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης. 

Θυμίζουμε, τέλος, ότι η Κυριακή 22 Απριλίου είναι η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του ΣΜΕΔ. Υποψηφιότητα μπορούν να υποβάλουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί πριν από τις 22 Μαρτίου 2012. Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει είτε με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (syl.smed@gmail.com) είτε δια ζώσης στα γραφεία του Συλλόγου (Μαυρικίου 8, Νεάπολη Εξαρχείων) την Κυριακή 22 Απριλίου 2012. Υπενθυμίζεται ότι ένα μέλος δεν μπορεί να είναι συγχρόνως υποψήφιο και για το Διοικητικό Συμβούλιο και για την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου. Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων θα γίνει τη Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 από το ΔΣ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο