Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Διαδήλωση ενάντια στην κατασταλτική εκστρατεία του κράτους

Κοινό κάλεσμα εργατικών σωματείων στη διαδήλωση:


Ως εργατικά σωματεία συμμετέχουμε, συγκροτώντας κι ένα κοινό εργατικό μπλοκ, το Σάββατο 14 Σεπτέμβρη (12.00, Προπύλαια) στη διαδήλωση ενάντια στην κατασταλτική εκστρατεία του κράτους & αλληλεγγύης στους κατειλημμένους χώρους αγώνα, τις κοινωνικές και ταξικές αντιστάσεις.

Συμμετέχουμε στη διαδήλωση αυτή ως μια έμπρακτη ένδειξη αλληλεγγύης στις καταλήψεις που είναι στο στόχαστρο και προκειμένου να δοθεί μια άμεση, μαζική απάντηση από το σύνολο του κόσμου του αγώνα στην επίθεση αυτή. Επίσης, συμμετέχουμε, επειδή η επίθεση αυτή είναι ένα κομμάτι της συνολικής επίθεσης προς όλους και όλες μας, η οποία εκδηλώνεται τόσο μέσω της άγριας καταστολής και της κατατρομοκράτησης και κατασυκοφάντησης των αγώνων μας, όσο και μέσα και από τις αντεργατικές και αντικοινωνικές ρυθμίσεις που προωθούνται από την κυβέρνηση. Τέλος, με τη συμμετοχή μας αυτή συμβάλλουμε στη σύνδεση των ταξικών – κοινωνικών αγώνων και στη συνολική ενίσχυσή τους.

Καλούμε όλα τα εργατικά σωματεία και τις συλλογικότητες εργαζομένων και ανέργων, όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσές μας και συνολικά τον κόσμο της εργασίας και του αγώνα, να συμμετέχουμε στη διαδήλωση και να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στη συνέχιση και στο δυνάμωμα των κοινών μας αγώνων.


Σύλλογος Εργαζόμενων στα Φροντιστήρια Καθηγητών (ΣΕΦΚ)
Σύλλογος Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών (ΣΜΕΔ)
Σύλλογος Υπαλλήλων Βιβλίου - Χάρτου - Ψηφιακών Μέσων Αττικής (ΣΥΒΧΨΑ)
Σωματείο Εργαζόμενων στην εταιρεία Πλαίσιο Νομού Αττικής