Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Σεμινάριο με απαντήσεις σε λογιστικά ζητήματα, από τον Αντ. Ρεκλείτη

Για κάποια από τα λογιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα μιλήσει ο Αντώνης Ρεκλείτης στο σεμινάριο αυτομόρφωσης του ΣΜΕΔ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, στις 6 μ.μ.


Όταν πρέπει να τακτοποιήσουν τις λογιστικές τους υποχρεώσεις, οι "μπλοκάκηδες", κατ' ευφημισμό και κάτα νόμο "ελεύθεροι επαγγελματίες", νιώθουν ότι βαδίζουν σε κινούμενη άμμο. Αλλεπάλληλες αλλαγές των νόμων, αντικρουόμενες ερμηνείες από διάφορες υπηρεσίες ή απλώς άγνοια των αρμόδιων υπαλλήλων, βασανιστικές φημολογίες κι από πάνω ο νέος γρίφος των ασφαλιστικών εισφορών... Πάντα ευπρόσδεκτες λοιπόν οι συμβουλές για την επιβίωση στον τρελό κόσμο της γραφειοκρατίας!

Τα σεμινάρια αυτομόρφωσης του Συλλόγου Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών είναι ανοιχτά σε κάθε συνάδελφο (μέλος του Συλλόγου ή μη) που επιθυμεί να μοιραστεί με νέους και παλιούς συναδέλφους την πείρα του, τους προβληματισμούς του, τα ερωτήματά του, να μιλήσει για τη μεθοδολογία που ακολουθεί, να περιγράψει τα λάθη που έχει κάνει ή έχει αποφύγει, συμβάλλοντας έτσι στη συλλογική γνώση και τη συνεργασία μεταξύ μας.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και γίνονται στα γραφεία του Συλλόγου  
  (Μαυρικίου 8, Νεάπολη Εξαρχείων)