Πέμπτη 2 Μαρτίου 2023

Ανακοίνωση υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 2ας Απριλίου


 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

οι εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου Μεταφραστών Επιμελητών Διορθωτών θα γίνουν την Κυριακή 2 Απριλίου 2023 (12:00 – 18:00) στα γραφεία του Συλλόγου (Μαυρικίου 8 και Μαυρομιχάλη, Νεάπολη Εξαρχείων).

Στις εκλογές μπορούν να ψηφίσουν όλα τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του Συλλόγου που έχουν εγγραφεί έως τις 2 Μαρτίου 2023

* Υπενθυμίζουμε ότι για τη συμμετοχή στις εκλογές, είναι απαραίτητο τα μέλη να προσκομίσουν Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή άλλο αποδεικτικό της ταυτότητάς τους.

Βάσει καταστατικού, τα μέλη του Συλλόγου μπορούν να ψηφίσουν στις εκλογές και με επιστολική ψήφο. Κάντε κλικ εδώ για να δείτε οδηγίες σχετικά με την επιστολική ψήφο. 

* Σημειωτέον ότι στις εκλογές θα συνυπολογιστούν οι ψήφοι που θα έχουν φτάσει στη θυρίδα έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου, έτσι θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν τις ψήφους τους το συντομότερο δυνατόν, λαμβάνοντας υπόψη πιθανές καθυστερήσεις των ΕΛΤΑ κλπ.

Λόγω έλλειψης υποψηφιοτήτων και πολύ μικρής προσέλευσης στη συνέλευση, μεταξύ των εναλλακτικών της συνέχισης του συλλόγου με ελλιπές ΔΣ και της διατήρησης του υπάρχοντος με ορίζοντα τη διάλυση, όπως αυτές διαμορφώθηκαν κατά τη διάρκεια της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και με την καθοδήγηση της δικαστικής αντιπροσώπου που πρόσφερε την εμπειρία της από ανάλογες περιπτώσεις άλλων σωματείων, αποφασίστηκε να συγκροτηθεί ψηφοδέλτιο με έξι (6) μόνο υποψηφιότητες για το ΔΣ.

Οι υποψηφιότητες για τα παραπάνω όργανα διαμορφώθηκαν ως εξής:

 

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

1. Κόσκορος Νικόλας
2. Κούρκουλος Νίκος
3. Κωφοτζούλη Έφη
4. Σοφιανού Κατερίνα
5. Σταθοπούλου Γιούλα
6. Τσιουμπέκου Φανή


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

1. Καπράνου Δανάη
2. Κασιούμη Ξανθούλα
3. Λαλιώτης Μιχάλης

Το Διοικητικό Συμβούλιο