Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Εγγραφές Μελών ΣΜΕΔ

Εν όψει των πρώτων εκλογών του νεοϊδρυθέντος σωματείου μας τον Μάρτιο, καλούμε τους συναδέλφους μεταφραστές, επιμελητές, διορθωτές και υποτιτλιστές να εγγραφούν μέλη στον Σύλλογο Μεταφραστών – Επιμελητών – Διορθωτών (ΣΜΕΔ).

Οι εγγραφές κατά το προσεχές διάστημα θα γίνουν με τρεις τρόπους:

α. Τις παρακάτω ημέρες και ώρες, στα γραφεία του συλλόγου, Μαυρικίου 8 & Μαυρομιχάλη, Νεάπολη Εξαρχείων.

Τρίτη 9/2: 6-8 μ.μ.
Τετάρτη 10/2
: 10-12 π.μ.

Πέμπτη 11/2
: 6-8 μ.μ.

Παρασκευή 12/2
: 10-12 π.μ.

Τρίτη 16/2
: 5-7 μ.μ.

Τετάρτη 17/2: 10-12 π.μ.
Πέμπτη 18/2
: 1-4 μ.μ.


β. Στην ανοιχτή γενική συνέλευση την Κυριακή 21/2. Η συνέλευση θα αρχίσει στις 6 μ.μ. και θα γίνει στο κέντρο ισπανικής γλώσσας Abanico, Κολοκοτρώνη 12, 1ος όροφος (πίσω από την Παλιά Βουλή).

γ. Ταχυδρομικώς, στη διεύθυνση: ΤΘ 21028, 11410, Αθήνα.


Όποιος θέλει να γραφτεί στο σωματείο υποβάλλει:

1. μια γραπτή αίτηση εγγραφής, στην οποία δηλώνει ότι αποδέχεται τις διατάξεις του καταστατικού και τις αποφάσεις των γενικών συνελεύσεων (το καταστατικό και η αίτηση εγγραφής είναι αναρτημένα στο blog του συλλόγου· μπορούν να αποσταλούν και ταχυδρομικώς σε όποιον το επιθυμεί· θα είναι διαθέσιμα κατά τις ώρες των εγγραφών)

2. μια φωτοτυπία αποδεικτικού της ιδιότητάς του, όπως ορίζει το καταστατικό (π.χ. βιβλιάριο ασφαλίσεως, δελτίο παροχής υπηρεσιών, απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης, συμφωνητικό, ταυτότητα εντύπου ή κολοφώνας βιβλίου, κ.ο.κ.).

Αφού εξεταστούν οι αιτήσεις, οι αιτούντες θα ειδοποιηθούν για την εγγραφή τους.

Για να έχει κάποιος δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Απριλίου, θα πρέπει να είναι μέλος του ΣΜΕΔ και να έχει πληρώσει την ετήσια εισφορά του για το 2010.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ημερομηνία των εκλογών, την επιστολική ψήφο, το ύψος και τους τρόπους καταβολής της εισφοράς, καθώς και για τη διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τα όργανα του συλλόγου θα δημοσιευτούν στον Τύπο και στο blog μας μέσα στον Φεβρουάριο.

1 σχόλιο:

σίβυλλα είπε...

http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2010/02/blog-post_24.html