Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020

Ανοιχτό εργαστήρι stencil ενόψει της απεργίας στις 19 του Μάρτη




Ανοιχτό εργαστήρι stencil στο δρόμο για μια νέα διακλαδική και οργανωμένη από τα κάτω απεργία στις 19 Μάρτη 2020!

 
Την Πέμπτη 19 Μάρτη 2020 κλαδικά και επιχειρησιακά σωματεία προχωράμε σε μια νέα διακλαδική και οργανωμένη από τα κάτω απεργία. Μια από τις πολλές κινήσεις που κάνουμε από κοινού στο δρόμο προς την απεργία αυτή είναι και η οργάνωση ενός ανοιχτού εργαστηρίου stencil την Παρασκευή 31 Γενάρη, στις 6.30 μμ, στα γραφεία των σωματείων στη Λόντου 6 (β΄ όροφος) στα Εξάρχεια.

Μέσα από αυτό το εργαστήρι επιχειρούμε να συζητήσουμε και να οργανώσουμε μια σειρά δράσεων έξω από χώρους δουλειάς και στους δρόμους τόσο με stencil όσο και με άλλες αντίστοιχες τεχνικές, έτσι ώστε να εκφράσουμε και με αυτό τον τρόπο τα προτάγματα και τις διεκδικήσεις της απεργίας αυτής και να συμβάλουμε στην προπαγάνδισή της.

Πρόκειται για μια συνάντηση αυτομόρφωσης ανοιχτή σε όλους και όλες μας ανεξάρτητα με το σε ποιο βαθμό είμαστε εξοικειωμένοι-ες με τα σχετικά αντικείμενα. Αυτό που ίσως χρειάζεται είναι διάθεση για να αλληλοδιδαχθούμε και να δημιουργήσουμε καθώς και οι όποιες ιδέες-προτάσεις-διαθεσιμότητές μας.

Επίσης, σημειώνουμε ότι το κάλεσμα είναι ανοιχτό τόσο για όλα τα μέλη των σωματείων που συμμετέχουν στην οργάνωση της απεργίας, όσο και για κάθε συνάδελφο-συναδέλφισσα και συναγωνιστή-συναγωνίστρια που επιθυμεί να συμμετέχει και να συμβάλλει στην όλη προσπάθεια.

Τέλος, παράλληλα με το εργαστήρι στο χώρο των γραφείων (όπου θα βρισκόμαστε μέχρι τις 11.30 μμ περίπου) θα παίζουν μουσική, καφέδες και ποτά!


Ανοιχτό εργαστήρι stencil για την απεργία της 19ης Μάρτη 2020